Martin van den Berge nieuwe algemeen directeur

Citrus Andriessen, softwareleverancier en expert in digitaal toetsen, heeft per 4 juni 2018 Martin van den Berge aangesteld als algemeen directeur. Van den Berge volgt interim directeur Eric Boden op, die is aangesteld na het vertrek van Mark Vugs. Daarmee is de organisatie toegerust om haar stevige groeiambities waar te maken.

Na een carrière bij diverse IT-bedrijven in de zakelijke dienstverlening heeft Van den Berge in 2003 zijn eigen bedrijf opgericht.  Dit bedrijf heeft hij in 15 jaar met succes uitgebouwd tot een grote internationale speler op het gebied van applicatie performance management. Begin 2018 brak voor hem de tijd aan om zijn horizon te verbreden en uit te kijken naar een nieuwe uitdaging.

Innovatieve en service gedreven dienstverlener 
De aandeelhouders, waaronder Mark Vugs, zijn verheugd met de benoeming van Van den Berge tot algemeen directeur. Vugs: “Martin heeft veel ervaring en kent de markt van software- en productleveranciers. In zijn vorige functies heeft hij succesvol leiding gegeven aan een internationaal opererende software bedrijf en vernieuwingen doorgevoerd. Met zijn komst completeert Martin het managementteam waarin de kennis en expertise van zowel de examenmarkt en toetsproducten als die van software-ontwikkeling is geborgd. Die duale focus is cruciaal voor de verdere doorontwikkeling van Citrus Andriessen als meest innovatieve en service gedreven dienstverlener in toetsing en examinering”.

Productinnovatie
Van den Berge: ”Citrus Andriessen is een prachtig bedrijf dat zich onderscheidt met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten en een mooie klantportefeuille. De uitdaging is om die marktpositie uit te bouwen langs verdere product-innovatie, optimalisatie en mogelijk internationalisatie. Basis daarvoor blijft de bestaande organisatie en klantenportefeuille en de toegevoegde waarde van de oplossingen die Citrus Andriessen weet te bieden.”