Linux systeembeheerder / Linux developer

Andriessen vormt samen met Citrus Software de Citrus Andriessen groep. Al sinds 1990 onderscheiden wij ons door excellente technologie en hoogwaardige kennis op het gebied van digitaal toetsen, examineren en certificeren. Met ons modulaire platform zijn toetsende organisaties en bedrijven binnen en buiten Nederland verzekerd van een robuuste, veilige en bovenal (gebruikers) vriendelijke softwareoplossing voor alle vormen van toetsing. Met lef, ervaring en nabijheid zetten wij samen met onze klanten zorgeloos de stap van “papier” naar “digitaal” of “the next step” in digitale toetsing.

Ter uitbreiding van ons Java/Facet team zijn wij per direct op zoek naar een 

Linux systeembeheerder / Linux developer

voor de duur van 32 tot 40 uur per week

Taken en verantwoordelijkheden

De Linux Systeembeheerder / Linux Developer draagt – samen met collega’s – zorg voor een op Linux gebaseerd gesloten besturingssysteem. Dit systeem stelt onze klanten of opdrachtgevers in staat om veilig high stake examens af te nemen. In deze rol ondersteun je klanten om de eigen infrastructuur aan de gang te krijgen met PXE, iPXE, NEtBoot, WDS, SSCM en wat er nog meer bestaat. Samen zoek je dus naar oplossingen met als uitkomst om gezamenlijke doelen te bereiken. Jij ziet het als een uitdaging om het platform op zoveel mogelijk machines aan het werk te krijgen (ongeachte welke BIOS, UEFI en/of Secure Boot implementatie en met diverse hardware). Ook hardware troubleshooting en verificatie behoren tot het takenpakker van de Linux Systeembeheerder / Linux Developer.

We vinden het erg belangrijk dat je in deze functie goed kan samenwerken, zowel binnen de interne organisatie als met onze klanten en opdrachtgevers. Jij bent immers diegene die adviseert en een afweging dient te maken van de korte- en lange termijn gevolgen van verschillende opties.

De Linux Systeembeheerder / Linux Developer die wij zoeken is een echte verbinder die uitblinkt in klantvriendelijkheid en denkt in oplossingen. Je weet als geen ander (grote) abstracte concepten op zo’n manier uit te leggen dat ze simpel en begrijpelijk worden voor iedereen – technisch of niet.

In deze functie rapporteer je aan de teamleider van development.

Functie-eisen

 • WO/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met Linux systeembeheer;
 • Ervaring met netwerkbeheer troubleshooting van Linux, Mac, Windows en heterogene omgevingen;
 • Bij voorkeur ben je ervaren met low-level C, Python, iPXE, PXE, Ci/Cd en Javascript;
 • Een gemotiveerde en oplossingsgerichte werkhouding;
 • In staat om in teamverband te werken met verschillende interne- en externe belanghebbenden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Competenties

 • Resultaatgericht
 • Creatief
 • Conceptueel
 • Klant- en marktgericht
 • Samenwerken
 • Flexibel

Wat mag je van ons verwachten?

Andriessen biedt je een uitdagende functie in een cultuur waar inbreng van ideeën wordt gewaardeerd. Je mag van ons bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. En misschien wel het allerbelangrijkste, je komt in een super tof bedrijf met leuke collega’s, een gezellige sfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Reageren

Reacties van kandidaten met een passend CV zien wij graag via deze link tegemoet, voorzien van CV en een korte motivatie. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van Schie (Directeur Operations & ICT) en voor vragen over de procedure kun je terecht bij Carla Sijlmans (HR medewerker) via vacatures@andriessen.nl of 013-5286363.