Software tester met ervaring

Ben jij die afgestudeerde HBO’er of WO’er met 3-5 jaar ervaring, die zich graag nóg verder wil ontwikkelen als professioneel tester? Volg bij ons dan de benodigde opleiding en haal de juiste certificering! Wij reserveren graag een plekje voor jou in ons ontwikkelteam.

De organisatie
Citrus Software werkt met name voor bedrijven uit de regio. Mobile app ontwikkeling, softwareontwikkeling op maat, SAAS oplossingen: de klant kan bij ons voor alles terecht. Wij maken in house softwareoplossingen, vanuit een schitterend monumentaal pand (de oude leerfabriek) op een bruisend bedrijventerrein. (Klik hier om het filmpje te starten en beleef de sfeer)

Voor Andriessen heeft Citrus de online examensoftware TeleToets ontwikkeld. Met dit toetspakket waren we de eerste met een volledig webbased toetspakket (SAAS). TeleToets wordt gebruikt door diverse examenbureaus en de overheid. Andriessen heeft internationale aanbestedingen gewonnen voor grote projecten zoals bijvoorbeeld voor DUO (inburgeringsexamens) en de Belastingdienst. Wij releasen zo’n 3 à 4 keer per jaar.

Wat ga je doen?
Als functioneel tester werk je samen met onze business analist en het team aan de verbetering van ons testproces. Samen met business analist en de ontwikkelaars opstellen van testscenario’s en testscripts (regressie en progressie). Je test en controleert de ontwikkelde software van onze 3 verschillende development teams. Je zorgt voor het op tijd ontdekken van knelpunten en fouten in de software. Security heb je hoog in het vaandel staan en dat moet ook wel, want we werken aan diverse baanbrekende projecten voor onder andere de overheid. Je moet goed kunnen analyseren, de scope kunnen bepalen, je tovert actuele rapportages naar voren met een druk een knop. Ervaring met Microsoft Team Foundation Server (TFS) is pré. Tijdens impactanalyses ben je verantwoordelijk voor de inschatting van de benodigde testuren. Excel kent voor jou geen geheimen. Je bent bekent met MS SQL.

Wie ben jij?
Je bent een afgestudeerderde HBO’er of WO’er met 3-5 jaar relevante ervaring in het testvak. Wanneer we vragen aan je beste vrienden hoe ze jou omschrijven, noemen ze de volgende eigenschappen; nieuwsgierig, creatief, volhardend en secuur.  Je hebt ruime ervaring met testmethodieken en testtechnieken en je weet deze goed toe te passen. Je bent thuis in het automatiseren (keyword driven) van testen, bij voorkeur met Selenium. Je bent hands-on, een selfstarter en in staat om je kennis over te dragen.

Voor wat, hoort wat:
Een fulltime functie op locatie bij Citrus in Oisterwijk. Je komt te werken op een vaste plek, met een vast team in een prachtig monumentaal pand. De gemiddelde leeftijd bij Citrus is 30 jaar. Dat is dus een mooie mix van senioriteit, aanstormend talent en mensen die zichzelf verder aan het ontwikkelen zijn. Je krijgt bij ons veel vrijheid en bent flexibel om je eigen tijd in te delen. Wij hebben een informele werksfeer waarbij je de gelegenheid krijgt voor een persoonlijk invulling.

En omdat het leven uit meer bestaat dan alleen werken, kun je bij Citrus ook terecht voor bijvoorbeeld een game-avond, een barbecue en op zijn tijd een drankje in onze eigen bar. Daarnaast bieden we natuurlijk een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Vertel ons waarom je perfect aansluit bij dit profiel en solliciteer via deze link.

Wil je eerst meer weten over deze vacature of ons tof bedrijf? Stel dan je vragen aan Carla Sijlmans via 013-5286363. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, stel dan je vragen aan Chantal van Schie (Directeur Operations & ICT) via 013-5286363.