Java Developer

Wil jij bouwen aan leuke projecten, ben je daarnaast analytisch en heb je een hoog leervermogen? Haal jij bovendien je voldoening uit het ontwerpen en/of verbeteren van een applicatie? Dan heeft het JAVA team van Citrus Software een mooie plek voor je gereserveerd! 

Onze organisatie

Citrus ontwikkelt software en applicaties. Zie daar ons bedrijf in één korte zin. Toch doen we veel meer dan dat. We zijn uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen hoe een oplossing een klant optimaal vooruitbrengt. Bij Citrus werken we dan ook graag nauw met klanten samen. We houden wel van wat uitdaging, inspireren klanten én elkaar en zorgen voor een verfrissende kijk op zaken (weet je meteen waar onze naam vandaan komt).

Wij werken vanuit een schitterend monumentaal pand in Oisterwijk (de oude leerfabriek) op een bruisend bedrijventerrein. Klik op deze link om het filmpje te starten en beleef de sfeer: https://www.facebook.com/citrussoftware/videos/1373017039398566/.

Wat ga je doen?

Als gedreven ontwikkelaar richt je je samen met collega’s op het bouwen en onderhouden van systemen in JAVA. Dit alles gebeurt bij ons in-house. Je wordt regelmatig gevraagd delen van een systeem te ontwerpen of te verbeteren. Deze ontwerpen kunnen door jezelf of door teamgenoten geïmplementeerd worden. Je bent onderdeel van een team, waarin je op een Agile manier software ontwikkelt, en onze projecten worden middels SCRUM aangepakt.

Welke bagage neem je mee?

Jij bent een ervaren Java ontwikkelaar met goede communicatieve skills. Je ambitie is niet te stoppen, maar door te gaan en meer te leren over je vakgebied. Je bent gewend om in een informele sfeer te werken aan serieuze applicaties. Je bent goed in je vak en snapt het principe van een gezonde werkdruk in combinatie met plezier en collegialiteit. Naast hard werken, ben je ook in voor een borrel. Analytisch denken, samenwerken, commitment en zelfontwikkeling zijn competenties die al in jouw CV staan.

Technische kennis

  • Development skills (Java EE, Spring, webservices)
  • Versiebeheer/Branching strategieën
  • Persistance technologiën ORM/JDBC
  • Application design skills (design architectural patterns)
  • Quality assurance (JUnit/TestNG, JMeter, SonarQube)
  • Deployment skills (Jenkins, Jetty, Tomcat, shell scripting)

Voor wat, hoort wat!

Citrus Software biedt je een uitdagende functie in een cultuur waar inbreng van ideeën wordt gewaardeerd. Je mag van ons bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. En misschien wel het allerbelangrijkste, je komt in een super tof bedrijf met leuke collega’s, een gezellige sfeer en ruime mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. 

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Laat dan je CV met motivatie achter via deze link. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met onze HR Medewerker Carla Sijlmans via vacatures@citrus.nl of via 013-. Voor meer technisch inhoudelijk informatie kun je bellen met Xavier Klijssen via 06-52458301.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw vriend of kennis dan een plezier door deze vacature te delen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.